Vizitor
Gjithsej69834
Sot9
 
   
 
Alumin punus

A1B9-O3PC

PESPA AND ALBANIA ALUMIN
Nene Tereza
KS-12000 Fushe Kosove
Tel: +377 44 508 301
Fax: +377 44 508 086
Fasada Strukturale dhe Gjysemstrukturale
AUTO DEKOR

A1B9-OU58

BULI
Qendra
KS-12000 Fushkosovë
Tel: +381 38 534081
Telefon mobil / Celular: +377 44 181113
AUTO SERVISE

BMW : logo1917.png

A1B9-39VN

BMW
Pranë stacionit të trenit
KS-12000 Fushkosovë
Tel: +377 44 315755
Telefon mobil / Celular: +377 44 286426
aparaturë për rregullimin e dritave, aparat katalizator për matjen e gasnave motorike për dizel dhe benzin, aparaturë kompjuterike për matjen e frenimit, aparat për matjen e zhurmës në auspuh, aparat për matjen e vajit të frenimit, aparat
AUTO PJESE

AUTO LLAPI : logo1186.png

A1B9-OC5C

AUTO LLAPI
Nena Tereze
KS-12000 Fushe Kosove, Kosova
Tel: +381 38 534053
Fax: + 381 38 534053
autollapi@hotmail.com
Auto pjese

A1B9-O65L

EURO DELTA
Nena Tereze
KS-12000 Fushkosovë
Tel: +381 38 245903
Telefon mobil / Celular: +377 44 406407
Fax: +381 38 245903

A1B9-7BIN

AUTO PJESE LLAPI
Nene Tereza
KS-12000 Fushë Kosove
Tel: +381 38 534 053
Fax: +381 38 534 053
Banka

PROCREDIT BANK : logo6286.png

A1B9-OC5B

PROCREDIT BANK
Nëna Terezë Nr: 168/3
KS-12000 Fushe Kosove
Tel: + 381 (038) 535 101
Matrial ndertimi

Sibora Paneli  : logo1990.png

A1B9-LKY2

Sibora Paneli
Fushkosovë
KS-17000 Fushkosovë
Tel: +381 38 229382
Telefon mobil / Celular: +377 44 350950
Sibora Panel është përfaqësues gjeneral për Kosovë i ndërmarrjeve suedeze dhe italiane “Lindab” dhe “ Marcegaglia” për konstruksione të llamarinës, ku ju ofrojmë këto produkte në profile të të ndryshme, si llamarinë të rrafsh

NOLL : logo1924.png

A1B9-8VW6

NOLL
Hamdi Greibivci
KS-12000 Fushkosovë
Tel: +386 49 11002324
Telefon mobil / Celular: +386 49 110025
www.noll-kosova.de
NT Noll“ vazhdimisht është në shërbim të konsumatorit dhe me një kreativitet, njohuri, aftësim e shkollim profesional dhe experiencë shumë vjeqare kultivon standarde të larta të sinqeritetit, mirëqenjes e shërbimit me efikasitet në se
Librari

Streha : logo1883.png

A1B9-Z3AZ

Streha
Rruga Nëna Terezë p.n.
KS-17000 Fushkosovë
Tel: +377 44 158417
Telefon mobil / Celular: +377 44 158418
Për të gjithë të interesuarit, sidomos ata që kanë dyqane që punojnë me çmime të lira, ne ju sugjerojmë të na vizitoni dhe do të mbeteni të kënaqur nga të gjithë ata artikuj që ne kemi në dispozicion për ju.
Hotele

Ama Benz  Hotel : logo2085.png

A1B9-T5IG

Ama Benz Hotel
Qendra
KS-17000 Fushkosovë
Tel: +377 44 204905
Telefon mobil / Celular: +377 44 204765
Ambient i veçanet për shijen tuaj, ku ju mund të kaloni çastet tuaja të lira me shoqëri apo edhe me familje, pasi që ne kemi në dispozicion edhe restaurantin madhështorë me kapacitet të lartë, me mbi 400 vende brenda 3 sallave, që gjitha

Euro 4  Hotel : logo2044.png

A1B9-6PSL

Euro 4 Hotel
Rruga e Pejës
KS-12000 Fushkosovë
Tel: +377 44 400200
Telefon mobil / Celular: +377 44 400200
Gjithashtu Euro 4 posedon edhe restaurantin modern me stil dhe shërbim të niveli evropian, ku mund të shërbeheni me specialitete të ndryshme nga kuzhina profesionale si dhe pizza. Po ashtu aty mund të çlodheni edhe me pije të ndryshme të fto
Imobilje

A1B9-OB59

BERISHA NTPSH
pa numer
KS-12000 Fushe Kosove
Tel: +38138/245-597
Fax: +38138/245-597

A1B9-CJ97

BEHARI
Sllatinë e Madhe
KS-12000 Fushë Kosove
Tel: +381 38229644
Telefon mobil / Celular: 0037744262141
ARGJENDARI

Te Fatosi  : logo2028.png

A1B9-810A

Te Fatosi
Drini i Bardhë
KS-12000 Fushkosovë
Tel: +377 44 284109
Telefon mobil / Celular: +377 44 162915
Tek Fatosi ju mund të gjeni bizhuteri të ndryshme, si qafore, unaza, vathë, hallka, si dhe shumë e shumë zbukurime tjera duke përfshirë këtu mbi 500 modele të ndryshme për të plotësuar kështu ëndrrat tuaja.
Mobilje

Perani Comerce  : logo2083.png

A1B9-OM5C

Perani Comerce
Qender
KS-17000 Fushkosovë
Tel: +381 38 535958
Telefon mobil / Celular: +377 44 141244
Fax: +381 38 236412
Perani Posedon prodhime ekskluzive të importuara nga shtetet aziatike, si dhe nga kompania e famshme e mobileve Simpo e Vranjës, prodhime këto që garantojnë cilësi dhe qëndrueshmëri.Po ashtu tek Perani ju mund të gjeni edhe lloje të ndryshm

Mobil Extra  : logo2082.png

A1B9-8KW0

Mobil Extra
Fushkosovë
KS-17000 Fushkosovë
Tel: +377 44 375080
Telefon mobil / Celular: +377 44 375080
Mobil Extra ju ofron një numër të madh artikujsh të mobileve, varësisht prej shijes së klientit, duke filluar prej garniturave me dizajn Italian, pastaj tavolina të mrekullueshme për dhoma me dizajne të ndryshme, si dhe tavolina ekskluzive p
Restorante

A1B9-BI93

FK-ANA
Sllatine
KS-12000 Fushkosovë
Tel: +381 38 566555
Telefon mobil / Celular: +377 44 171019
Fax: +381 38 566555
Restorant - Specialitetesh

Agimi Company : logo1869.png

A1B9-ZCS9

Agimi Company
Fushëkosovë
KS-12000 Fushëkosovë
Tel: +381 38 246949
Telefon mobil / Celular: +377 44 238441
Tek ne ju mund të gjeni mbi 160 lloje të pllakave të porcelanit, të gjitha këto me lloje të ndryshme të ngjyrave dhe dizajnëve për t’iu përshtatur kështu sa më shumë kërkesave të konsumatorëve.
Agregata te rrymes

A1B9-OZ5A

AMADEUS GROUP
Magjistralja
KS-12000 Fushe kosove
Tel: +381 38246247
Fax: +381 38246248
Zdrukthetar

VALONI : logo1884.png

A1B9-JEIY

VALONI
Bresje p.n.
KS-12000 Fushkosovë
Tel: +377 44 344438
Telefon mobil / Celular: +377 44 344438
Zdrukthëtaria Valoni ju ofron një zgjidhje të gjerë të prodhimeve nga druri, të gjitha këto cilësore dhe praktike të punuara me kujdes në zdrukthëtarinë tonë!
 
Impresum  |  eymee.com  |  abytyqi IT
powered by GuRoIT