Vizitor
Gjithsej69834
Sot9
 
   
 
Aerobik

A0CB-T5IW

nori
Suharekë
KS-20000 Therandë Suharekë Suhareke
Tel: +386 49303375
Telefon mobil / Celular: +377 44303375
ardian-m-m-palushi@hotmil.com
qethje
Dritare te drurit me alumin

NPT  ETIKA : logo879.png

A0CB-TSI5

NPT ETIKA
Xhavit Sylaj Str. 8
KS-23000 Therandë Suharekë Suhareke
Tel: +381 29 271 211
etika-ks@hotmail.com
www.etika.tk
Gjera antike

Sofing Souvenir  : logo2020.png

A0CB-7ZPS

Sofing Souvenir
Rruga Brigada 123 p.n.
KS-23000 Therandë Suharekë Suhareke
Tel: +377 44 184165
Telefon mobil / Celular: +377 44 184165
Të gjithë atyre të cilët adhurojnë souveniret, punimet artizanale, apo atyre të cilët kanë nevojë që njerëzve të tyre të dashur të ju bëjnë ndonjë dhuratë simpatike për raste të veçanta, ju prezantojmë ndërmarrjen Sofing Sofing
AUTO ELEKTRONIKE

servis-skenda- : logo1686.png

A0CB-7L5W

servis-skenda-
skenderbeu
KS-23000 Therandë Suharekë Suhareke
Tel: 029271241
Telefon mobil / Celular: 044218239
skendergashi6@hotmail.com
auto alarm-servisim-montim-kasetofonave-cdmuzik.
Autolarje

A0CB-JTV6

GIMI
Sopije
KS-23000 Suharek
Tel: +386 49 457380
Telefon mobil / Celular: +386 49 457380
Kerkim te automekanikut

Krasniqi Autoservis : logo7141.png

A0CB-O65M

Krasniqi Autoservis
Rruga Skenderbeu
KOSO-23000 Suharekë
Tel: +381 29 721 762
Telefon mobil / Celular: +377 44 218 295
Fax: +381 29 721763
zeqa@autokrasniqi.com
www.autokrasniqi.com/
Auto Krasniqi ju ofron është kontrollim teknik ,servisimeve
Banka

Procredit Bank : logo1085.png

A0CB-JK53

Procredit Bank
Brigada 123
KS-23000 Suharek
Tel: + 381 29 271243
www.ProcreditBank-Kos.com
Gjirollogari,Kredi,Hipoteka,Afatizime

BANKA E RE E KOSOVES : logo6294.png

A0CB-7ZPW

BANKA E RE E KOSOVES
Brigada 123
KS-23000 Therande
Tel: + 381 029/71-013

Raiffeisen Bank : logo1096.png

A0CB-7ZPS

Raiffeisen Bank
Brigada 123
KS-23000 Suharek
Tel: +381 38 222 222
Fax: +381 38 20301 430
Kredi,Hipoteka,Afatizime,Gjirollogari
Ndertime statike

Victoria Invest : logo1929.png

A0CB-JP5Q

Victoria Invest
Brigada 123
KS-23000 Suharekë
Tel: +381 29 71251
Telefon mobil / Celular: +377 44 300200
Fax: +381 29 71279
statics ,statik,statica,статика
Elektrik per ndertimtari

Maqiteva Comerc  : logo2009.png

A0CB-7ZPE

Maqiteva Comerc
Rruga Brigada 123
KS-23000 Suharekë
Tel: +381 29 72000
Telefon mobil / Celular: +377 44 505985
Fax: +381 29 72000
www.maqiteva.com
Kompania Energjetike Shërbyese Maqiteva Comerc, ka një tradit të punës profesionale në lami të energjetikës, prej vitit 1992, dhe është regjistruar, për here të pare pas lufte me 01.06.2000.Kompania Energjetike Shërbyese Maqiteva Comerc �
Matrial ndertimi

A0CB-NE5D

LUMANI
Reqan
KS-23000 Suhareke
Tel: +377 44187162
Telefon mobil / Celular: +377 44187162
Ministrit

Komuna e Suharekes : logo1312.png

A0CB-JS5Y

Komuna e Suharekes
Brigada 123
KS-23000 Suharek
Tel: +381 29 71267
Fax: +381 29 71267
www.suhareka-komuna.org
Ministri, Komuna
Beton

I-SEFERI : logo1716.png

A0CB-TYIW

I-SEFERI
Gjinoc 6
KS-23000 Suhareke
Tel: +377 44 124265
Telefon mobil / Celular: +377 44 124265
info@i-seferi.com
www.i-seferi.com
Paving stones, Curbstones, Ready mix concrete, road construction etc
Fabrik e Shtypshkronjes

RAINBOW : logo1240.png

A0CB-7ZPS

RAINBOW
BRIGADA 123
KS-38220 SUHAREKË
Tel:
Telefon mobil / Celular: +377 44 229 404
rainbowprint1@hotmail.com
PRINT
Ndertime per energji elektrike

NTP,,NITI : logo1682.png

A0CB-O7SH

NTP,,NITI
nr.279 Gjinoc
KS-23000 Suharekë
Tel:
Telefon mobil / Celular: +377 44 183912
isbeha@hotmail.com
furra per pjekje, laminato, mikser, etj
FABRIKE E PIJEVE JOALKOOLIKE

Frutex ( Golden Eagle )  : logo1199.png

A0CB-7SWI

Frutex ( Golden Eagle )
Brigada 123
KS-23000 Suharek
Tel: +377 44 119925
www.Golden Eagle-ks-com
Pije energjike,birra,langje,ujë,
Mishtore

Flor-En : logo1037.png

A0CB-OS08

Flor-En
Zona industriale Shirokë
KS-23000 Suharek
Tel: +377 44 156403
Riskë gjedhi,Sallamë,Proshutë,etj
Keramika

BLE-AR : logo1136.png

A0CB-7N5K

BLE-AR
Reshtan
KS-23000 Suharek
Tel: +377 44 122356
Telefon mobil / Celular: +377 44 933032
ble-ar@hotmail.com
Keramika,Kada,Ngjits per keramika,
Foto studio

Canon foto Tafa : logo1032.png

A0CB-7OP8

Canon foto Tafa
Brigada 123
KS-23000 Suharek
Tel: +381 29 271751
+377 44 304 215
Telefon mobil / Celular: +377 44 115057
Inqizime te dasmave ,foto digitale
Kopsht dhe arqitektur te tokes

Kolgeci : logo1041.png

A0CB-7KUP

Kolgeci
Brigada 123 ( Shirokë )
KS-23000 Suharek
Tel: +377 44 158900
Fax: +386 49 158900
Punime me kubëza te betonit ,Rregullime te kopshtit,trotuareve etj.
Celular

A0CB-J05A

MOBIL SHOP SERVIS LONDON
Brigada 123
KS-23000 SUHAREK
Tel: +377 44 220499
Telefon mobil / Celular: 049220499
agimsopa@hotmail.com
servisim.dekodim.shitje.mobilave.
Ndertime te nalta

N.N.H"MUQA" : logo1182.png

A0CB-JK53

N.N.H"MUQA"
Brigada 123
KS-23000 Suharek
Tel: +381 29271046
Telefon mobil / Celular: +377 44266624
Fax: + 381 29271046
muqa_compani@hotmail.com
Nd♪7rtime t♪7 kanalizimeve,Ndërtime të ujsjellësit,Sistem solare për ngrohje të ujit dhe mbështetje të nxemjes qendrore

Qadraku  : logo1997.png

A0CB-8KSK

Qadraku
Gelance
KS-23000 Suharekë
Tel: +377 44 128120
Telefon mobil / Celular: +377 44 265546
Fax: +386 49 128120
www.qadraku.com
Ndërmarrja Ndërtimore ‘Qadraku’ është një ndërmarrje mjaft e njohur ne lëmin e ndërtimit, një ndërmarrje qe ka vizion modern dhe përparësi konkurse në ketë lëmi, është e njohur në rajon dhe jemi të gatshëm që të pranojmë te
Hotele

Motel Arti Hotel : logo2066.png

A0CB-ONUH

Motel Arti Hotel
Rr. Besim Ndrecaj Shirokë
KS-23000 Suharekë
Tel: +377 44 228749
Telefon mobil / Celular: +377 44 228749
Motel restaurant Arti ju ofron klientëve dhoma gjumi dhe pushimi, si dhe posedon restaurantin ku mysafirët mund të shërbehen me të gjitha llojet e pijeve, si dhe një meny të begatshme të ushqimeve të ndryshme standarde kosovare. Moteli ësht

Solid Hotel : logo2078.png

A0CB-F6R3

Solid Hotel
rruga kilometri 2 suharek-prishtin
KS-23000 Suharekë
Tel: +377 44 135760
Telefon mobil / Celular: +377 44 187182
Fax: +381 29 271659
Hotel Schwimmbad pool pishinë

HOTEL ROZAFA  : logo1944.png

A0CB-7FPX

HOTEL ROZAFA
Rr. Brigada nr. 123
KS-20000 Suharekë
Tel: +377 44 184235
Telefon mobil / Celular: +377 44 184235
Fax: +381 29 72067

Hotel Estrada : logo1014.png

A0CB-392V

Hotel Estrada
Kilometri 5 Suharek Prizren
KS-23000 Suharekë Suhareke Suhareka Therandë Therande
Tel: +377 44 208848
Fax: +386 49 501500
info@hotelestrada.net
www.hotelestrada.net
Organizime te dasmave,
TREGTI EXPORT IMPORT

Euro Serra : logo1830.png

A0CB-OAAK

Euro Serra
Fshati Gelancë
KS-23000 Suharek
Tel: +377 44 698745
Telefon mobil / Celular: +377 44 427228

Ben-af : logo1836.png

A0CB-JR5L

Ben-af
Brigada 123
KS-23000 Suharekë
Tel: +377 44 229251
Telefon mobil / Celular: +377 44 229251
Internet

GoNi DesiGn StuDio : logo1887.png

A0CB-1XXJ

GoNi DesiGn StuDio
Sopijë Rr. Besim Ndrecaj
KS-23000 SUHAREKË
Tel: +377 44 728262
Telefon mobil / Celular: +377 44 728262
Webdesign profesional, programim me gjuhe te orientit OOP, Design grafik ( llogo, katalogje, etj ), database planifikim dhe zhvillim, zhvillim te softwarit sipas nevojave te biznesit tuaj, keto jane sherbimet qe ne mund tju ofrojme.
ARGJENDARI

DIAKOS : logo7230.png

A0CB-JG5L

DIAKOS
Brigada 123
KOSO-23000 Therande
Tel: 0038638725837
Telefon mobil / Celular: 0038649145053
Fax: 0038638734586
info@diakosgold.com
www.diakosgold.com
Prodhimi , Perpunimi , Riparimi , Gravirimi si dhe te gjitha sherbimet ne lemin e Argjendarise. UNAZA,VATHE,BYLYZYK,ZINGJIR,QAFORE,RRETHE FEJESE,KOMPLETE , HALLKA te punuara si dhe me porosi prej ARI dhe ARGJENDI me te gjitha standartet botrore si me garancion per riparim.
Keramika

Geti  : logo1988.png

A0CB-OZUL

Geti
Shirokë p.n.
KS-23000 Suharekë
Tel: +377 44 347167
Telefon mobil / Celular: +377 44 347167
Geti ofron material për sanitari, keramik të kualitetit të lartë, gres dhe porselan, si dhe elemente tjera për banjo dhe kuzhinë. Kualitetin dhe cilësinë, si dhe stabndardin modern ju munsd ta gjeni vetëm tek Geti
Llaqe

I.Suka : logo1922.png

A0CB-OHU3

I.Suka
Shirokë Rr. Brigada 123
KS-23000 Suharekë
Tel: +377 44 127117
Telefon mobil / Celular: +377 44 187064
Ngjyra dhe llaçe të ndryshme, vegla profesionale për punë nga prodhuesit makita, Bosch, etj, Ngjyra kompjuterike për fasadë. Të gjitha llojet e veglave profesionale të cilat ju nevojiten për punë në jetën e përditshme, dhe në punë prof
Arqitektur per bujqesi

>> 26 Maj << : logo968.png

A0CB-JA5I

>> 26 Maj <<
Qendra Zejtare lokali.4
KS-23000 Suhareke
Tel: +381 29 271379
+386 49 840 113
Telefon mobil / Celular: +377 44 502 246
sylejman26@hotmail.com
Pesticile,Fara te bimeve,Rasad,
Likura

Grunaja  : logo2019.png

A0CB-OFUA

Grunaja
Shirokë Rr. Brigada 123
KS-23000 Suharekë
Tel: +377 44 144521
Telefon mobil / Celular: +377 44 254273
www.grunaja.com
Ndërmarrja tregtare shërbyese Grunaja është themeluar që në vitin 2000 dhe në këtë periudhë ka zhvilluar aktivitete të ndryshme afariste, të cilat shërbime gjithmonë ishin në shërbim të qytetarëve. Pas një periudhe kohore ndërmarr ...
Shites

Regjistro ket firm
  BREU
5658
KS-1202 reshtan
Tel: +377 44 445077
Telefon mobil / Celular: +386 49 807713
Fax: +377 44 445077
ardit_morina@live.com
www.arditmorina89.webs.com
Mobilje

Graniti : logo1040.png

A0CB-TUI7

Graniti
Gjavit Syla (rruga Reqanit) nr 35
KS-23000 Suharek
Tel: +377 44 111572
Fax: +381 29 272021
Produkte nga druri,dhoma te fjetjes,kuzhina,mobilje per zyre etj.

Regjistro ket firm
  LINDI MOBILE
pz pr
KS-30000 duhel
Tel: 044525467
Telefon mobil / Celular: 044525467
Fax: 029271546
bu_jari_21@hotmail.com
tavolia. korrika. pergjesi mobile bej shitje e te gjith mobile dhe riparimin e tyre
Mozaik

FB.MOZAIK : logo1180.png

A0CB-JNIL

FB.MOZAIK
Brigada 123
KS-23000 Suharek
Tel: +377 44 187367
Telefon mobil / Celular: +386 49 187367
Fax: +377 44 628667
BashkimBytyqi@eu-majling.eu
Mozaika me gur natyror,gur natyror per mozaika,modele te mozaikave etj.
Avokat

A0CB-71PS

Avokatura
Brigada 123
KOSO-23000 Suharekë
Tel:
Telefon mobil / Celular: +377 44 183741
Restorant - Piceria

Edona 2  : logo1056.png

A0CB-7OPO

Edona 2
Brigada 123
KS-23000 Suharek
Tel: +377 44 183 842
Pizza,Macchiato,Esspreso,Kafe,
Restorant - Specialitetesh

Mermer : logo1865.png

A0CB-8KSK

Mermer
Gjinoc
KS-23000 Suharekë
Tel: +377 44 186 746
Telefon mobil / Celular: +377 44 112218
Veshmbathje

Solid  : logo2021.png

A0CB-79WL

Solid
Rruga Gradina Nr.5
KS-23000 Suharekë
Tel: +377 44 135760
Telefon mobil / Celular: +377 44 187182
Fax: +381 29 271659
Mirë se vini në faqen prezantuese të fabrikës për prodhimin e këpucëve ‘Solid’ nga Theranda, që me një traditë pune rreth 20 vjeçare.
Ndertime te rrugeve

A0CB-TII4

EMONA COM
Brigada 123
KS-23000 Suharekë
Tel: +377 44 413448
Telefon mobil / Celular: +377 44 119873
Ndertime te ulta

Kabashaj : logo1864.png

A0CB-JU5Q

Kabashaj
Rruga Brigada 123
KS-23000 Suharekë
Tel: +377 44 303280
Telefon mobil / Celular: +377 44 303280
Supermarketa

N.T.N YLLZA : logo1135.png

A0CB-3SPK

N.T.N YLLZA
Reshtan
KS-23000 Suharek
Tel: +377 44 166710
Fax: +386 49 166710
Produkte ushqimore
Pomp benzini dhe pompa

A0CB-NMCQ

DIA PETROL
Mushtisht
KS-23000 SUHAREKË
Tel: +381 29 275 116
Telefon mobil / Celular: +377 44 176088
Zdrukthetar

Muri Plast : logo1893.png

A1CB-R6Y9

Muri Plast
Fsh. Bukosh
KS-23000 Suharek
Tel: +377 44 142114
Telefon mobil / Celular: +377 44 142114

Taha Plast : logo1892.png

A0CB-7N5T

Taha Plast
Brigada 123
KS-23000 Suharek
Tel: +381 29 25297
Telefon mobil / Celular: +377 44 119987
Ndërmarrja shërbyese Taha me seli në Therandë që 6 vite ushtron veprimtarinë e prodhimit të inventarit nga plastika dhe alumini siç janë dyer, dritare ...
AGJENCIONE TURISTIKE

A0CB-JQIF

Shpejtimi
Q. Zejtare p.n.
KS-20000 Suharekë
Tel: +38129271642
Telefon mobil / Celular: +37744128437
Fax: +38129271812
shpejtimi-thr@hotmail.com
www.shpejtimi.net
Me daten 20 Qershor 2008 kompania SHPEJTIMI lanson sistemin kompjuterik te rezervimeve online ne internet duke i mundesuar agjenteve dhe klientve rezervimin ...

Malesia Reisen : logo6015.png

A0CB-JI52

Malesia Reisen
Qendra Zejtare 40
KS-23000 Suharekë
Tel: +381 29 271 016
Fax: +381 29 271 001
www.malesiareisen.com

Saba Tours : logo1008.png

A0CB-JD5K

Saba Tours
Qendra e vjeter zejtare 12
KS-23000 Suharek
Tel: +381 29 271687
Fax: +381 29 271687

A0CB-JD5G

JAHA TOURS
Qendra zejtare Nr 9
KS-23000 Suhareke
Tel: 044 260 296
Telefon mobil / Celular: 049 260 296
Fax: 029 271 021
jahatours@hotmail.com
www.jahatours.com
Mbajm linjen e rregullt qdo te Shtune-kosove-Itali , dhe anasjelltas

A0CB-7YP5

KORABI TOURS
Brigada 123
KS-23000 Suhareke
Tel: +381 2971065
Fax: +381 2971336
Perkthime me shkrim

Lidi Agentur : logo1039.png

A0CB-J4IN

Lidi Agentur
Qendra e vjeter zejtare 34
KS-23000 Suharek
Tel: +381 29271675
Fax: +381 29 271061
Kryejmë të gjitha perkthimet zyrtare: vendime gjygjesore,shkurorëzime etj.
Agjensione per rrekllamime

bicaki : logo1507.png

A0CB-JKPS

bicaki
brigada123
KS-ks-2300 suharek
Tel: +377 44 303379
Telefon mobil / Celular: +386 49 303379
xoni34@hotmail.com
sovatimin e shtepive brenda dhe jashtë
Medicin e dentistave

A0CB-77PC

ORDINANCA ADADENT
Brigada 123
KS-20000 Suharekë
Tel: +377 44 186763
Telefon mobil / Celular: +377 44 186763
Dentist ,Rregullim te dhembeve,
Shitje me shumicë dhe pakicë

A0CB-OFUQ

Besa Comerc
Greikoc
KS-23000 Therand
Tel: 044/795-533
Telefon mobil / Celular: 044/216-438
Fax: 029546878
besa_comerc@hotmail.com
www.besa-comerc.com
Shtijen e te gjitha vajrave me shumic dhe pakic . sallon i qeramikes , pllac ndertimore
 
Impresum  |  eymee.com  |  abytyqi IT
powered by GuRoIT