Vizitor
Gjithsej69834
Sot9
 
   
 

Koha Net : logo7947.png

5MF6-CPHP

Koha Net
V.Gervalla
KOSO-70000 Ferizaj
Tel:
Telefon mobil / Celular: 0038649488131
kusha5@hotmail.fr
Internet Caffe KohaNet ka filluar punen ne vitin 2006 ajo edhe tani eshte si internet caffe per sherbim te qytetarve te tij,ju mirpresim 24h.
Fabrika e ndërtimit

A2CB-U8G8

Toni Company
Sojeve
KS-70000 Ferizaj
Tel: +377 44 136288
Telefon mobil / Celular: +377 44 506844
ASFALTIME

A1CB-FEGK

Bageri Company
Qender
KS-70000 Ferizaj
Tel: +381 38 558023
Telefon mobil / Celular: +377 44 124481
Fax: +381 38 558023

A1CB-F0RZ

Eskavatori
Qendra tregtare,Bregu i diellit 28
KS-70000 Ferizaj
Tel: +381 290 321236
Telefon mobil / Celular: +377 44 116241
Fax: +381 290 327355
AUTO SALLONE

A1CA-FF7O

Auto SHERRETI
Magjistralja Ferizaj-Prishtine km 2
KS-70000 Ferizaj
Tel: +377 44 164990
Telefon mobil / Celular: +377 44 324624
AUTO SERVISE

Golf Servis : logo1914.png

A1CB-FJG7

Golf Servis
Qendra
KS-70000 Ferizaj
Tel: +377 44 124924
Telefon mobil / Celular: +377 44 124924
Ju ofrojmë shërbime profesionale për mirëmbajtjen e ve veturave të tipave të ndryshme siç janë Golf, Audi, Mercedes, Ford, Opel, Fiat, Renault dhe shumë të tjera, ku aut servili Golf ka në dispozicion stafin profesional i cili kujdeset që

A1CB-FFG0

AUTOKOSOVA
Rexhep Bislimi 111
KS-70000 Ferizaj
Tel: +381 290 27782
Telefon mobil / Celular: +377 44 115059
Fax: +381 290 27782

Euroservis : logo1915.png

A1CB-FDG9

Euroservis
Qendra
KS-70000 Ferizaj
Tel: +377 44 116239
Telefon mobil / Celular: +377 44 116239
Euroservisi është servis i specializuar vetëm për veturat e prodhimit italian siç janë Fiat, Alfa Rome, Iveco, ku Euroservis posedon përvojën dhe stafin adekuat për riparim dhe servisim të këtyre modeleve.

Max 3 univerzal : logo1920.png

A1CB-FAIO

Max 3 univerzal
Rruga e Reçakut
KS-70000 Ferizaj
Tel: +377 44 131852
Telefon mobil / Celular: +377 44 131852
Pra në Max 3 ju mund të bëni të gjitha llojet e riparimeve, duke përfshirë të gjitha pjesët nga motori deri tek gomat dhe pajisjet e brendshme, mund të shitni makinën tuaj, mund të bleni një veturë të re, apo edhe mund të bëni ndrrime
Banka

BANKA E RE E KOSOVES : logo6296.png

A1CB-N8R6

BANKA E RE E KOSOVES
Dëshmorët e Kombit
KS-70000 Ferizaj
Tel: + 381 0290/22-66

PROCREDIT BANK : logo6285.png

A1CB-F9R8

PROCREDIT BANK
Rexhep Bislimi Nr: 36/A
KS-70000 Ferizaj
Tel: + 381 (0290) 21 055
Sanitar te ndertimit

Vala : logo1205.png

A1CB-FXRZ

Vala
Magjistralja Ferizaj-Shkup
KS-70000 Ferizaj
Tel: +377 44 118673
Telefon mobil / Celular: +377 44 118673
Tush Kabina,Garnitura per banjo,elemente percjellse per instalimin e ujit.
Matrial ndertimi

A1CB-NKIF

LIRIDONI
Rr.Bislimi
KS-70000 Ferizaj
Tel: +38129024040

Arb - Rini : logo2012.png

A1CB-FURT

Arb - Rini
Rr. Rexhep Bislimi nr. 129
KS-70000 Ferizaj
Tel: +381 290 328177
Telefon mobil / Celular: +377 44 133055
Fax: +381 290 328177
Mirë se vini në faqen prezantuese të ndërmarrjes Arb-Rini e cila ju ofron materiale të ndryshme për punët përfundimtare në ndërtimtari, si fasada ku njëherit Arb-Rini është distributor ekskluziv(Kosove,Shqiperi dhe Maqedoni) i firmës gj
Ministrit

Komuna e Ferizajit : logo1321.png

A1CB-N1IV

Komuna e Ferizajit
Qendra
KS-70000 Ferizaj
Tel: +381 290 21111
Fax: +381 290 20040
www.ferizaj-komuna.org
Punime prej betoni

Ata Project : logo1969.png

A2CB-UVKF

Ata Project
Babush i Ri
KS-70000 Ferizaj
Tel: +377 44 121684
Telefon mobil / Celular: +377 44 224212
Konkretë riciklimit ,Betonbau
Butiqe

Angello Azzurro : logo1850.png

A1CB-F3RC

Angello Azzurro
Dëshmorët e kombit (përballë viva)
KS-70000 Ferizaj
Tel: +377 44 111553
Telefon mobil / Celular: +377 44 111553
Ofrojmë zgjedhje të gjerë pantallonash si farmerka Diesel pastaj Little Big, Energie, Replay, etj me ngjyra, numra dhe modele të ndryshme.
Mobilje me dizajnim

Mobileria RINIA : logo1796.png

A1CB-F95X

Mobileria RINIA
Greme
KS-70000 Ferizaj
Tel: +377 44 134186
Telefon mobil / Celular: + 377 44 219507
Qender per shoping

Bujari - Kompleksi AS : logo2077.png

A1CB-HZIC

Bujari - Kompleksi AS
pa numer
KS-70000 Ferizaj
Tel: +377 44 120471
Telefon mobil / Celular: +377 44 141175
Fax: +381 290 328390
Kompleksi pushimor AS ju ofron motelin e një standardi botërorë prej 36 dhomash me kushtet më të mira, si dhe ju ofron shtëpizat prej druri (Bungallo) me 100 shtretër. Dhomat disponojnë me të gjitha kushtet e nevojshme siç janë banjo, tele
Mjete elektronike

Elektro Plast : logo2024.png

A1CB-NBRJ

Elektro Plast
Qendra
KS-70000 Ferizaj
Tel: +377 44 461646
Telefon mobil / Celular: +377 44 203964
Mirë se vini në faqen prezantuese të ndërmarrjes Elekro Plast, e cila ju ofron zgjidhje praktike për shumë elemente përcjellëse në punë siç janë materialet e domosdoshme për instalimet elektrike, etj.Për porosi ose informacione tjera
FABRIKE E PIJEVE JOALKOOLIKE

Fantra : logo1975.png

A2CB-KRIB

Fantra
Fshati Gurrëzës
KS-70000 Ferizaj
Tel: 377 44 504205
Telefon mobil / Celular: 377 44 114142
Kjo ndërmarje po ashtu prodhon edhe llojin e pijes energjike Pitt Bull e cila ka bërë në evolucion në tregun kosovar, dhe ka qenë shumë e mirëpritur nga konsumatorët., fakt ky që ka ndikuar për shtimin e prodhimit të kësaj pije energjike
FABRIKE PER PERPUNIMIN E LLAMARINES

Argoni : logo2016.png

A1CB-F90A

Argoni
Fshati Prelez i Jerlive
KS-70000 Ferizaj
Tel: +381 290 321439
Telefon mobil / Celular: +377 44 166237
Fax: +381 290 321439
Fonderia aktualisht vepron në fshatin Prelez i Jerlive, komuna e Ferizajt.
Foto studio

A1CB-FWGW

FANI
Qendra
KS-70000 Ferizaj
Tel:
Telefon mobil / Celular: + 377 44 667590
Sallon i frizurave

Tina Net : logo1857.png

A1CB-F9R6

Tina Net
Rr. Rexhep Bislimi p.n.
KS-70000 Ferizaj
Tel: +377 44 265458
Telefon mobil / Celular: +377 44 658896
Bëjmë përgatitjen e nuseve për martesa dhe ahengje, përgatitjen e maturanteve sipas standardeve dhe modeleve moderne, si dhe përgatitjen e femrave për raste apo mbrëmje të veçanta
TEKENIKE E BARDHE

Hiti : logo2030.png

A1CB-7NI5

Hiti
Fshati Koshare
KS-70000 Ferizaj
Tel: +377 44 115042
Telefon mobil / Celular: +377 44 115042
Fax: +381 38 540468
www.hiticompany.net
Hiti është themeluar në vitin 1990, me seli në Ferizaj dhe si prioritet i ndërmarrjes ka qenë tregtia me shumicë dhe pakicë e elementeve të teknikës së bardhë. Gjithashtu në ndërmarrjen Hiti mund të gjeni të gjitha llojet e elementeve
Ndertime te nalta

A1CB-NDKZ

Unioni
E Raqakut
KS-70000 Ferizaj
Tel: +381 29027163
Telefon mobil / Celular: +377 44 166333
Hotele

Lausanne Hotel : logo2064.png

A3CA-G2M0

Lausanne Hotel
Rr. Rexhep Bislimi p.n.
KS-70000 Ferizaj
Tel: +381 290 20439
Telefon mobil / Celular: +381 290 20439
Fax: +381 290 20439
Ju ofron mbi 18 dhoma me kushte të shkëlqyeshme, hapësirë të mjaftueshme, dhe mbi të gjitha qetësi dhe rehati.Gjithashtu aty ju mund të gjeni edhe ushqime të ndryshme duke filluar nga specialitetet e ndryshme vendore deri tek ato evropiane,

Mövenpik Hotel : logo2034.png

A1CB-NUG8

Mövenpik Hotel
Talinovci i muhaxherve p.n.
KS-70000 Ferizaj
Tel: +381 290 21853
Telefon mobil / Celular: +377 44 289753
Hotel Restaurant Mövenpik ju ofron shërbime hoteliere, duke poseduar kështu restaurantin e cilësisë së lartë ku ju mund të shërbeheni me specialitete të ndryshme vendore dhe të huaja, gjithmonë duke iu përshtatur shijes tuaj.

Dani Hotel : logo2041.png

A1CB-FSIB

Dani Hotel
Rr. Rexhep Bislimi
KS-70000 Ferizaj
Tel: +377 44 361430
Telefon mobil / Celular: +377 44 492414
Të gjithë adhuruesve të ambientëve të qeta dhe komode për të kaluar kohën e lirë me miqtë apo të afërmit, ne ju prezantojmë Motel Restaurant Pizzerinë Dani që ju ofron shërbime cilësore hoteliere.
Imobilje

A2CB-K9KU

AHIKOS
.F.Nikadin
KS-70000 Ferizaj
Tel: .+381 290 27 919
Telefon mobil / Celular: +381 290 28 486

A1CB-NTG8

ANB Baliu
Driton Islami 75
KS-70000 Ferizaj
Tel: :+ 377 44 130 433
Telefon mobil / Celular: :+ 377 44 130 433
Fax: :+ 381 290 24 348
TREGTI EXPORT IMPORT

Vllezerit Qerimi : logo1891.png

A1CB-FAG8

Vllezerit Qerimi
Llugagji P.N.
KS-70000 Ferizaj
Tel: +377 44 131377
Telefon mobil / Celular: +377 44 131377
Ndërmarrja Vëllezërit Qerimi ju ofron shitjen e mallrave ose makinave të rënda për punë si bager, bolguzer, krana, vinqa, kamiona, etj., të importuara nga jashtë, kryesisht nga Zvicra, Austria dhe Gjermania, si dhe transportimin e mallrave t
Keramika

Arena : logo1989.png

A1CB-FXR1

Arena
Ferizaj p.n.
KS-70000 Ferizaj
Tel: +381 290 320960
Telefon mobil / Celular: +377 44 117354
Po ashtu, ndërmarrja Arena, përveç qeramikave, ju ofron edhe shërbime profesionale në fushën e projektimit dhe ndërtimtarisë, kurse për më shumë informacione, ju mund të na kontaktoni përmes opsioneve kontaktuese në këtë faqe, apo edh
DEPO ME ARTIKUJ USHQIMOR

Arditi : logo1907.png

A1CA-FZ8L

Arditi
Muhovc
KS-70000 Ferizaj
Tel: +377 44 271622
Telefon mobil / Celular: +377 44 271610
Në depon Arditi ju do të ju do të mund të gjeni një shumëllojshmëri të artikujve nga më të ndryshmet për nevojat tuaja, ku zgjedhja do të jetë shumë e madhe pasi që aty mund të gjeni gjithçka që ju nevojitet, të gjitha këto të im
Likura

Viski Com : logo2018.png

A1CB-Z3G5

Viski Com
Rruga e Reçakut p.n.
KS-70000 Ferizaj
Tel: 377 44 116033
Telefon mobil / Celular: 377 44 116033
Në ndërmarrjen viski – com ju mund të sjellni lëkura bagëtish pasi që në ndërmarrjen tonë ne bëjmë grumbullimin e lëkurave të ndryshme!Ndërmarrja Viski – Com përveq grumbullimit të lëkurës, bën edhe eksport të saj, kurse çmim
Mobilje

A2CB-KVG6

Fjolla
Hasan Prishtina
KS-70000 Ferizaj
Tel: +381 290 325475
Telefon mobil / Celular: +377 44 143327
Fax: +381 290 325475
Sallon i Mobiljeve

A2CB-KKKJ

ANB Baliu
Driton Islami 75
KS-70000 Ferizaj
Tel: +377 44 130 433
Telefon mobil / Celular: +377 44 130 433
Fax: +381 290 24 348

A2CB-KBG8

AHIKOS
F.Nikadin
KS-70000 Ferizaj
Tel: +381 290 27 919

A1CB-FVXE

PROMOPLAST
Greme
KS-70000 Ferizaj
Tel: +377 44 224428
Telefon mobil / Celular: +377 44 343692

A1CA-FZ37

ELITA
Magjistralja Ferizaj-Prishtine
KS-70000 Ferizaj
Tel: +381 290 20830
Telefon mobil / Celular: +377 44 131214
Fax: +381 290 20830
Salllon i Mobiljeve
Kozmetik natyrore

A1CB-NFGL

DARD COSMETICS
Zenel Hajdini 20
KS-70000 Ferizaj
Tel: +377 44 505515
Telefon mobil / Celular: +377 44 505515
Fax: +381290322478
Avokat

AVOKAT NEZIR BYTYQI : logo2094.png

A1CB-FZG1

AVOKAT NEZIR BYTYQI
Bulevardi i Deshmoreve nr.70
KS-70000 Ferizaj
Tel: +381 290 26286
PRODHIMTARI

CADI COMMERCE : logo1357.png

A2CA-K4QJ

CADI COMMERCE
Zona Industriale
KS-70000 Ferizaj
Tel: +381 290 321623
Telefon mobil / Celular: +377 44 503635
Fax: +381 290 321623
www.cadi-ks.com
Fshisa,Qetka
Restorante

A1CB-FEG5

DANI
Rexhep Bislimi
KS-70000 Ferizaj
Tel: +377 44 507646
Telefon mobil / Celular: +377 44 657160

A1CA-FFBZ

SOFRA XXL
Ferizaj-Prishtin
KS-70000 Ferizaj
Tel: +377 44 378889
Telefon mobil / Celular: +377 44 482398
Restorant - Piceria

Denlor : logo2076.png

A1CB-FYUO

Denlor
Sojevë
KS-70000 Ferizaj
Tel: +377 44 814363
Telefon mobil / Celular: +377 44 814363
Restorant Picerisë Denlor me seli në fshatin Sojevë të Ferizajit, ku mund të gjeni rehatinë

Harea : logo2060.png

A1CA-FX70

Harea
Gurrëz
KS-70000 Ferizaj
Tel: +377 44 235717
Telefon mobil / Celular: +377 44 228051
Në resaturantin Harea përveç specialiteteve të lartcekura, aty mund të gjeni edhe disa lloje të picave ekskluzive me shije të veçantë dhe të dëshiruar nga konsumatorët tonë!
Restorant - Piceria

Natural : logo2067.png

A2CB-I45D

Natural
Sojevë p.n.
KS-70000 Ferizaj
Tel: 377 44 205537
Telefon mobil / Celular: 377 44 205537
Në restorant natyral ju do të hasni në një shërbim cilësor dhe staf të përgatitur në mënyrë profesionale, të cilët prioritet kanë kënaqësinë dhe rehatinë tuaj!Tek restaurant natural ju keni në dispozicion edhe sallën mahnitëse p�
Pishina

Ujëvara : logo1952.png

A1CB-FY50

Ujëvara
Rr. Epopeja e Jezercit
KS-70000 Ferizaj
Tel: +377 44 252922
Telefon mobil / Celular: +377 44 252922
Restaurant pishina Ujëvara ju ofron një ambient më të veçantë nga të tjerët me një shkallë të lartë shërbimi dhe kujdesi ndaj klientëve, ku në restaurant ju keni një zgjedhje të madhe të specialiteteve të ndryshme të përgatitur n
Kazino

A1CB-FQGV

Casino Loli
Varoshi
KS-70000 Ferizaj
Tel: + 377 44 170852
Post Private
Pompa te benzines

A2CB-WO2S

Bujar-Filix Petrol
Magjistralja Ferizaj-Kaqanik
KS-70000 Ferizaj
Tel: +377 44 162888
Telefon mobil / Celular: +377 44 227886
AGJENCIONE TURISTIKE

A2CA-KVFC

KOSOVA TURIZEM
Ahmet Kaqiku p.n
KS-70000 Ferizaj
Tel: +377 44 130-109
Telefon mobil / Celular: +377 44 130-109

A1CB-FCR7

JETA SPEED
Ismail Qemali,6
KS-70000 Ferizaj
Tel: +381 290-27-461
Ndertime te ujsjellsave

BERISHA COMPANY : logo3386.png

A2CA-R4E3

BERISHA COMPANY
Kadri Zeka
KS-70000 Ferizaj
Tel: +381(0)290 320 866
Telefon mobil / Celular: +377(0)44 127 264
Fax: +381(0)290 327 260
berishacompany@hotmail.com
www.berishacompany.com
 
Impresum  |  eymee.com  |  abytyqi IT
powered by GuRoIT